Marketing Automation

Marketing Automation Pakketselectie

Er zijn inmiddels al meer dan 100 marketing automation en e-mailmarketing systemen. Wat zijn de functionaliteiten en welke past het beste bij je organisatie?

Marketing Automation

Implementatie

Installatie, integratie met CRM, inrichting van alle basis processen, lead scoring modellen en gebruikerstraining.

Campagne Management

Ontwikkeling campagne strategie en KPI’s, ontwerp en configuratie campagne flows, ontwikkeling landingspagina’s en formulieren, data integratie en rapportages.

Partner Marketing Management

Krijg grip op channel marketing, meet en optimaliseer ROI van channel partners en krijg inzicht in partner sales forecasts en funnel ontwikkelingen.

Marketing Performance

Customer Journey Optimalisatie

Maak de klantreis over alle online en offline kanalen van elke klant inzichtelijk en gebruik inzichten om inzet van content en media te verbeteren.

Marketing Attributie

Kwantificeer de bijdrage van alle online en offline marketing kanalen en optimaliseer de inzet van je marketing budget.

Marketing KPI Frameworks

Zorg dat marketing altijd bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelstellingen, koppel strategie aan campagnes en stuur op resultaat.

Marketing en Sales Performance Dashboards

Volg real-time resultaten met behulp van dashboards voor online marketing, sales, social selling, social media marketing, content marketing, account based marketing.

Marketing Technology Management

Marketing Technologie Assessments

Analyseer en benchmark marketingprocessen en inzet van marketing technologie tussen verschillende landenorganisaties en business units en ontdek hoe je de marketingorganisatie kunt verbeteren.

Marketing Technologie Business Case Simulatie

Bouw grondige business cases voor marketing technologieprogramma’s en ontdek impact op budgetten en verkoopresultaten met gebruik van benchmark data en simulaties.

Start typing and press Enter to search