Marketing Technology
Specialist

Expertise en ondersteuning bij selectie, implementatie en optimalisatie van marketing software

essent
wolterskluwer
dpg_logo
meteogroup_logo
Flynth-logo-768x216

Expertise en projectbegeleiding voor maximaal resultaat uit marketing software.

Marketing Software Selectie

Maak gebruik van best practice frameworks en templates voor business cases, requirements, RFP scoring modellen en implementatieplannen. We begeleiden je teams van initiële long list tot en met contractering en implementatie.

Marketing Technology Implementatie

Implementatie = technologie + organisatie. Professioneel programma management door ervaren consultants. We zorgen voor afstemming tussen de business teams, IT en data architecten en implementatiepartners voor optimale afstemming en een soepele platform implementatie.

Implementatie Klantcontactstrategie

Haal alles uit marketing software door klantervaring te verbeteren en tegelijk de kosten te verlagen. Project management, expertise en ondersteuning in klantcontactstrategie, customer lifecycle management, personalisatie en lead management.

Managed Marketing Technology

Alle marketing software volledig geïntegreerd, speciaal voor Large en Mid-sized enterprises. Bouw datagedreven klantreizen en campagnes en gebruik advanced analytics voor personalisatie, leadgeneratie, up- en cross-selling, loyalty en churn reductie.

Marketing Technology ROI Simulator

De Marketing Technology ROI calculator berekent direct de ROI, TCO, NPV en payback period op basis van project investeringen, cost savings, running costs en performance lift.

Demand Waterfall on Steroids

Demand planning kan een grote uitdaging zijn voor B2B marketeers. Een bekende aanpak is de zogenaamde 'reversed funnel', maar dit kan misleidend zijn. Lees hier hoe je via een andere aanpak B2B marketing targets kan bepalen.

AI in B2B Marketing

AI is inmiddels standaard onderdeel van marketing software. Lees hier hoe AI ingezet wordt om contentproductie, customer journeys, sales automation en analytics te optimaliseren. 

Account Based Marketing ROI

ABM is populair geworden in 2015 en veel bedrijven passen het toe. Echter, de meeste bedrijven kunnen de ROI van ABM programma's nog niet aantonen. Lees hier de stappen die je kunt nemen om ABM resultaten inzichtelijk te maken. 

Projecten

Selligent Implementatie

Energie - Nederland

Project lead voor email software implementatie en migratie van marketing campagnes en transactionele e-mails vanuit legacy systemen naar een nieuwe email platform (Selligent). 

HubSpot Enterprise Integratie

Financiële Dienstverlening - Nederland

Analyse en ontwerp datamodel. Afstemming met architecten en data analisten voor integratie van een maatwerk CRM en klantmanagement software met HubSpot Enterprise Marketing Hub en Sales Hub.

MarTech ROI Analyse

Pharma - USA

Marketing technology business case simulatie (ROI/NPV). Inzichtelijk maken van impact investering op marketing budgetten van de regio's EMEA, APAC en US.

Oracle Eloqua Implementatie

B2B - Netherlands

Eloqua implementatie en onboarding. Ontwikkeling van campagnestrategie, lead scoring modellen, landingspagina's en e-mails. Meten en optimaliseren van campagneresultaten. 

MarTech Maturity Scan

IT - Zuid-Afrika

Marketing maturity benchmark en fit-gap analyse voor diverse business units. Advies over welke marketing software te implementeren om marketing planning en productie en distributie van marketing campagnes te optimaliseren. 

Klantcontactstrategie

Energie - Nederland

Agency selectie en ondersteuning van management teams en specialisten voor ontwikkeling klantcontactstrategie. Afstemming met marketing, sales, klantenservice en IT over roadmap, prioriteiten en afhankelijkheden voor implementatie. 

ABM Software Selectie

Media - Nederland

Account-Based Marketing software selectie. Verzamelen requirements, desk research, software vendor analyses en opstelling long list en RFP. Advisering over short list en aanbeveling partijen voor contractering. 

Email Software Selectie en Insourcing

Energie - Nederland

E-mail software selectie en insourcing van e-mailspecialisten. Opzetten business case, opstarten RFP en afstemming Marketing, Operations, IT, Finance, Procurement en leadership teams over business case, prioritering en roadmap voor implementatie. 

Neem contact op

Vragen over marketing software selectie, implementatie of optimalisatie? Laat een bericht achter via het formulier of de chat.